Hafif ve ipeksi bir his veren, sıklıkla kullanılan bir yumuşatıcı hammaddedir. Hem cilde hem de gözlere çok hafiftir ve güzel ve kolay bir şekilde yayılır. Güneş koruyucu maddeler için mükemmel bir çözücü olduğu için genellikle güneş kremlerinde kullanılır.

kolay yayılabilen bir üründür. bir çok kozmetik formülasyonlarında kullanılır, güneş filterleri için iyi bir çözücüdür.

Güneş krremleri, losyonlar, lipojeller, cilt bakım ürünleri, vücut masaj yağları, saç boyaları, traş ürünleri.